Wie ben ik ?

Na jaren ervaring binnen procurement besloot ik in 2012 aan de slag te gaan als zelfstandig consultant. Aankoopbeleid boeit me mateloos en het geeft bijzonder veel voldoening om mijn brede kennis om te zetten in concreet meetbare resultaten. Naast grotere projecten, die ik meestal in onderaanneming doe, werk ik graag voor kmo’s en kleinere organisaties in volle groei.

Sinds 2017 neem ik ook GDPR-opdrachten aan als gecertificeerd Data Protection Officer (DPO). Ik volgde mijn opleiding bij het Data Protection Institute (DPI), waar ik sinds april 2018 GDPR-examinator ben. In 2019 heb ik met succes een certificatie-examen bij PECB gedaan als Lead Auditor ISO 27001 Information Security Management Systems, en sinds 2020 mag ik me voorstellen als Lead Implementor ISO 27701 Personal Information Management Systems. Beide opleidingen kaderen in informatie veiligheid en het omgaan met persoonsgegevens. 

In 2019 ben ik part time aan de slag gegaan bij de Karel de Grote hogeschool in Antwerpen als overheidsaankoper en lid van de informatieveiligheidscel

Meer details over mijn loopbaan vindt u op LinkedIn.